Hódi Pamela

Tóth-Hódi Pamela bíróságon kívül próbált megegyezni a korábbi sportvezetővel 2020-ban sikerült is megállapodniuk. Korábban közös gyermekük elhelyezése miatt fordultak bírósághoz mivel sokáig nem tudtak megállapodni abban hogy a kislány hol és mennyi időt töltsön.


Hodi Pamela Sirva Vitte Iskolaba A Kislanyat Natit

Hódi Pamela még a nászútján is a kislányaira gondol s hiába a hatalmas távolság szívmelengető képpel üzent nekik.

. Berki Krisztián 139 millió forint gyerektartással tartozik Apa nélkül nőttem fel Hódi Pamela Palik Lászlónak a gyermekkoráról és a jelenlegi párkapcsolatáról is vallott videó Judy. Több száz új dolgozót keres a JYSK. Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata a válásuk óta sok mindennek mondható de rendezettnek semmiképpen sem.

Voltak mélypontok amikor mindkettőnknek eszébe jutott a válás. A házaspár rengeteg programon vett már részt az eddig ott töltött idő alatt. Egy mesés sokak által kedvelt helyen töltik a mézesheteket.

Azonban kisebb szerencsétlenség is történt a kétgyermekes édesanyával. Nem csoda tehát hogy a gyermekelhelyezésben sem sikerült dűlőre jutniuk amely így a bíróság elé került. Hódi Pamela különleges módon üzent kislányainak Fotó.

Az eredeti megállapodásban én lemondtam a gyerektartásról egy forintot sem kértem volna Krisztiántól ám amikor felrúgta az alkut akkor. Ahogy korábban a Blikk is írt róla. Hódi Pamela és Tóth Bence egy évvel az esküvőjük után utazott el a nászútjukra.

Másfél év után született jogerős ítélet Tóth-Hódi Pamela és Berki Krisztián ügyében. Hódi Pamela másfél év után nyert a bíróságon. Bírósági per lehet a Miss Universe Hungary-ügyből.

Veszélyben Jázmin Viktória koronája.


Pin By Benko Alexandra On Hodi Pamela Skinny Skinny Jeans Cute


Hodi Pamela Pamela Instagram


Pin By Vaida Edina On Hodi Pamela Outfits Pamela


Hodi Pamela Akkor Es Most Bodycon Dress Fashion Dresses


Image Result For Hodi Pamela Pamela Image


Forras Hodi Pamela Instagram


Hodi Pamela Fashion One Shoulder Formal Dress Formal Dresses


Image Result For Hodi Pamela Pamela Stationary Bike Gym


Hodi Pamela Fashion Style Girl

Feature Ad (728)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel